Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ξύπνησαν οι σκλάβοι αντωνάκηηηηη..

Πολύ χαίρομαι που τις τελευταίες ημέρες η νουδούλα αλλά και το πασοκάκι γελοιοποιούνται, ξευτελίζονται, μαλλιοτραβιούνται οι συνέταιροι για το ποιος θα πάρει ένα-δυο ψηφαλάκια παραπάνω!
Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά, δεν πέρασε η τρομοκρατία, ξύπνησαν οι σκλάβοι αντωνάκηηηηη και σε βλέπω Δελαπατρίδη μέχρι την Κυριακή!
Τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι κακή ιδέα, ρίξε μια τρέλα, το ακαταλόγιστο βοήθησε άλλους κι άλλους!
Ικέτες ψήφων, δουλάκια της εξουσίας, που με σύνθημα την αλήθεια λένε τα μεγαλύτερα ψέματα.
Εμείς δεν ντρεπόμαστε καθόλου-λογικό χάθηκε η τσίπα και το φιλότιμο- ξεφωνίζει ο ΓΑΠ και τον χειροκροτούν, το ΠΑΣΟΚ έκανε το καθήκον του λέει ο Μπένυ και ανατριχιάζω!!
Εδώ ο καλός ο ρυθμιστής, Ποταμίσιοι χρυσαυγίτες θα μας ρυθμίσουν, εμας και το πολίτευμα, κάτσε καλά λέω!!
Κυκλοφορούν κάτι δημοσιεύματα για στεγνά ΑΤΜ από αύριο, ε και;
Ποιος άνεργος- και είναι πολλοί 2500000 ανέργους έφτιαξε η κυβέρνηση αντωνομπένυ-άστεγος, άπορος φτωχός Έλληνας θα πάει στα ΑΤΜ. από Πέμπτη μέχρι Κυριακή και για ποιους λογαριασμούς μιλάνε;
Άσε που εμείς θα πάμε από Δευτέρα, έτσι για να στην σπάσουμε!
Αλήθεια οι μηδενικοί λογαριασμοί  δίνουν ευρουλάκια αντωνάκη; Μάλλον όχι, πάλι πατάτα πάς να κάνεις,με τους δικούς σου θα τα βάλεις  σύνελθε καλό μου, δεν σου βγαίνει, άστη τη ριμάδα την καρέκλα, ξεκόλλα, πως αλλιώς να το πω για να καταλάβεις!!
Η τρομοκρατία δεν πέρασε και δεν θα περάσει, η προσπάθεια έπεσε στο κενό, οι θυσίες τις οποίες μας υπέβαλαν και πολύ μας σκέφτονται για αυτό-τις ιδέες και τα μέτρα έπαιρναν οι σαμαρομπένυδες αλλά δεν είδα καμιά θυσία από τους ίδιους, αυτές είναι στη δική πλάτη-ναι τελικά έπιασαν τόπο.
Μας έστειλαν στον πάτο του βαρελιού και τελικά ξυπνήσαμε. Λίγο πριν αφήσουμε την τελευταία μας πνοή είπαμε αι σιχτιρ αντωνάκη, ξυπνήσανε οι σκλάβοι και ποιος τους κρατάει!!
Λίγες ημέρες υπομονή, λίγο ακόμα  θα σηκωθούμε λίγο ψηλότερα, γιατί τούτος ο τόπος είναι δικός μας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.