Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κανονίστε ρε!

Κανονίστε ρε κουτά να μην εκλεγεί Πρόεδρος και να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα 'χετε ψωμί να φάτε. Θα σας κόψουν το ρεύμα και θα παγώσετε με τα κρύα του χειμώνα. Θα σας ζητούν φόρους και δεν θα 'χετε να τους πληρώσετε. Θα σας πάρουν τα σπίτια και θα κοιμάστε στους δρόμους και τις πλατείες, σαν Σύροι πρόσφυγες. Από κει θα σας μαζεύει η αστυνομία στα μαύρα μεσάνυχτα γιατί θα χαλάτε την αισθητική της αγοράς.

Κανονίστε να πάρει την κυβέρνηση οι Συριζαίοι και να διοικούν τη χώρα με emails που θα έρχονται όχι από την τρόικα, αλλά από τη Βενεζουέλα και την Κούβα. Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό πράγμα από το να σου λένε οι ξένοι τι θα κάνεις στη χώρα σου. Αυτό θα γίνει με το ΣΥΡΙΖΑ. Θα διαλύσει τα νοσοκομεία, απολύοντας γιατρούς και νοσηλευτές. Θα πηγαίνεις στο νοσοκομείο και δεν θα σε δέχονται αν δεν έχεις δικά σου σεντόνια και φάρμακα. Θα σε σπάει στο ξύλο η αστυνομία και ο υπουργός θα διατάσσει ΕΔΕ που δεν θα βρίσκουν ποτέ κάτι μεμπτό για τους αστυνομικούς που σε έδειραν. Θα πνίξει τα Πανεπιστήμια στη βρόμα γιατί θα απολύσει τις καθαρίστριες και αν αντιδράσουν οι φοιτητές, ο Πρύτανης θα καλέσει τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ να αποκαστήσουν τη βρόμα την τάξη.

Προσέξτε τι θα ψηφίσετε γιατί θα σας πουν ότι το χρέος είναι βιώσιμο, ενώ εσείς δεν θα έχετε να φάτε. Θα σας γονατίσουν με τους φόρους για να πληρώνουν το χρέος. Θα σας μιλούν για success story, θα σας επιβάλλουν νέους φόρους κι εσείς θα μετράτε απώλειες σε μισθούς, συντάξεις αλλά και ανθρώπους.

Κανονίστε ρε γιατί, αν δεν προσέξετε, έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ!


Το διαβάσαμε στο swell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.