Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Debate συνέχεια ...

Και για μερικούς που επιμένουν να ισχυρίζονται ότι έχω εμμονή με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη θα σχολιάσω και τους συνυποψηφίους του.
Γιώργης Κουλούλας: Παρόλο που πέρασαν 3,5χρόνια από τις εκλογές και δεν εμφανίστηκε σε κανένα Δημοτικό Συμβούλιο, απλά έκανε δημόσιες σχέσεις από πανηγύρι σε πανηγύρι, ήξερε πολύ καλά τι γίνεται εκεί μέσα. Πολλές φορές τα άκουγε και κατευθείαν από το το κινητό του και έδινε γραμμή στους ανθρώπους του. Στο βάθος του μυαλού του είχε πάντοτε την επιστροφή. Άλλωστε γιαυτό έθαψε και στις προηγούμενες εκλογές τον Τάσο Παγώνη στην περιοχή του. Στην τηλεοπτική αναμέτρηση απλά παρευρέθηκε σαν μια απλή κοινωνική υποχρέωση. Δεν μας είπε τίποτε καινούργιο.
Το γεγονός ότι διατέλεσε Δήμαρχος Λιδωρικίου και είναι δοκιμασμένος δεν μας λέει τίποτε. Κομματική επιλογή ήταν τότε, το ίδιο και τώρα. Τα περί διαφάνειας δεν πείθουν κανένα γιατί και ο Δήμος Λιδωρικίου ήταν ο ορισμός της απευθείας ανάθεσης και της εκτέλεσης των έργων αέρα πατέρα.  Μπορεί ακόμη χειρότερος και από τον Καπεντζώνη. Πέρα από το Λιδωρίκι δεν ξέρει τίποτε. Αλήθεια πως να ένιωσε ο Τσιακούμης όταν συμπαρατάχθηκε με τον Δήμαρχο και τον Τριανταφύλλου στο θέμα του αναδασμού της πεδιάδας του Μόρνου; Όχι πως δεν είναι αλήθεια αυτά που ειπώθηκαν αλλά καθώς γνωρίζω είναι το δεξί του χέρι στην περιοχή.  Για την Παιδεία, την Υγεία και την βοήθεια σε αυτούς έχουν ανάγκη τετριμμένα πράγματα που έπρεπε να τα έχει κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή και μην σας είχε αφήσει καθόλου γήπεδο.  Είστε διαφήμιση για τον Καπεντζώνη ή μάλλον η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος.
Χρήστος Τριανταφύλλου:Σκληρό κομματικό στέλεχος του ΚΚΕ που βλέπει τα πράγματα δογματικά. Έχει μείνει στην εποχή του όποιος θέλει ας με ακολουθήσει. Αν έβαζε λίγο νερό στο κρασί του θα μπορούσε να ηγηθεί μιας ευρείας κίνησης και θα άλλαξε την τύχη του τόπου. Πολλά παράπονα από τους συνεργαζόμενους με το συνδυασμό του και "κρίσιμες" απουσίες από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Γιώργος Αρτινόπουλος: Νέος και ωραίος όπως λένε και στον στρατό. Χωρίς βεβαρημένο παρελθόν με γενικόλογες απαντήσεις με αριστερό πνεύμα. Δηλώνει εμείς και όχι εγώ και είναι διατεθειμένος να παλέψει για την ανατροπή.  Στις ομιλίες του που θα παρουσιάσει και το πρόγραμμά του και θα είναι πιο συγκεκριμένος θα δούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.