Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τα εν Δήμω ή αλλιώς κοινωνικο-εκλογικά

Η Δωρίδα - Νέα Πνοή άφησε την τελευταία πνοή της όπως μαθαίνω και άλλος για Χίο τράβηξε και άλλος για Μυτιλήνη. Άλλοι διαλέγουν τον δρόμο της σιωπής και αποτραβιούνται προσωρινά μέχρι να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, άλλοι θα ακολουθήσουν την κομματική γραμμή και άλλοι θα πηδήξουν στο άλλο μαντρί. Ονόματα δεν σας λέμε θα σας αφήσουμε με την αγωνία για λίγο καιρό..
Ο Καπεντζώνης όποιον "αμολυτό" βρίσκει του ρίχνει και μια ρουκέτα, "έχω μια θέση στο ψηφοδέλτια για σένα" Μην το παρακάνει όμως γιατί αρκετοί από τους σίγουρους αρχίζουν και δυσανασχετούν. Άλλωστε έχει ένα κακό προηγούμενο με την συγκρότηση του ψηφοδελτίου στις προηγούμενες εκλογές. Μερικοί ακόμη το κρατούν "μανιάτικο"
Ο σμπίρος μου σφίξε ότι εξασφάλισε προσωρινά την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά με προϋποθέσεις. Αλίμονο στην Ιφιγένεια...
Μια φιλική υπόδειξη προς τον ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας. Βλέποντας τις φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις μου θυμίζει πολύ  και βαθύ ΠΑΣΟΚ. Έχετε το νου σας γιατί είναι μαθημένοι σαν τους πολέμαρχους που περιμένουν να μοιραστούν τα λάφυρα μετά την νίκη...
Η κίνηση των Δημάρχων όπως λένε οι ίδιοι πάει καλά γιατί καθώς φαίνεται είχαν κρατήσει την "επικαρπία" από τον Παγώνη.  Επειδή είναι χρόνια στο κουρμπέτι στο τέλος μην μείνουν με τις υποσχέσεις και αρχίσουν να ψάχνονται ποιος έριξε ποιόν. Γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. 
Η Αγωνιστική Συσπείρωση με τον Χρήστο Τριανταφύλλου προσπαθεί να παλέψει με τα θηρία. Από την μια μεριά οι υποσχέσεις από την άλλη μεριά τα σόγια δυσκολεύουν τα πράγματα. Θα δοθεί πραγματική μάχη για να κρατηθούν οι δυνάμεις στο επίπεδο των προηγούμενων εκλογών. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.