Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ… Δεν είναι τραγωδία, είναι δολοφονία


Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο θάνατος της 13χρονης από τους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Η μικρή Σάρα «έφυγε» στον ύπνο της πνιγμένη από αναθυμιάσεις που τις
προκάλεσε αυτοσχέδιο μαγκάλι. Η 54χρονη μητέρα της ήταν άνεργη ενώ τους τελευταίους τρεις μήνες το σπίτι δεν ηλεκτροδοτούνταν.

Στις 23:10 χθες το βράδυ η 54χρονη αντιλήφθηκε ότι η κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της. Κάλεσε το ΕΚΑΒ και ζήτησε τη βοήθεια των γειτόνων. Ήταν ήδη αργά. Η Σάρα είχε ξεκινήσει το ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων.

Γνωστοί και φίλοι της οικογένειας καθώς και οι συμμαθητές της άτυχης μαθήτριας είναι σοκαρισμένοι από τον άδικο χαμό της. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν θα ξαναδούνε το πλατύ χαμόγελο της 13χρονης Σάρας.

Χωρίς πετρέλαιο.
Χωρίς ρεύμα.
Με την χαροκαμένη μάνα να κατηγορείται από το δολοφονικό κράτος,
…ενώ οι φονιάδες παραμένουν ελεύθεροι.
Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει…” αυτή ήταν η ατάκα που ακούσαμε από τους διεθνιστές των μνημονίων. Ναι, είναι μία παλιά ατάκα που ακούστηκε από τις ορδές του Κεμάλ, του Αλάριχου, του Χίτλερ, του Φον Γκρούμπκωφ.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Γιατί σε αυτά τα χώματα γεννήθηκε αυτό που θέλουν να τσακίσουν οι απάτριδες διεθνιστές των ...
μνημονίων, των ράιχ, των ΚΟΜΕΚΟΝ.
Ελλάδα σημαίνει Δίκαιο.
Ελλάδα σημαίνει φραγμός στην ασυδοσία του ισχυρού.
Ελλάδα σημαίνει αριστοκρατία των αξιών και όχι των αξιωμάτων. Όχι μετριοκρατία των προθύμων.
Ελλάδα σημαίνει επανάσταση απέναντι στην τυραννία, στους δυνάστες, στον άδικο εξουσιαστή που κονιορτοποιεί τους γηγενείς για να πλουτίσουν τα υπερεθνικά, μισάνθρωπα στίφη.
Δεν είναι τυχαίο που στην Ελλάδα ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση. Και στην Ελλάδα θα κριθει όχι ο βασικός μισθός ή οι επικουρικές συντάξεις, αλλά το μέλλον της ανθρωπότητας.
Είναι τεράστιο το χρέος αδέλφια και εδώ θα κριθούμε εάν είμαστε άξιοι κληρονόμοι ή πνευματικά μπάσταρδα γερμανόδουλων πατέρων. (olympiada)

Θρήνος και θλίψη στους Αμπελόκηπους για τον χαμό της 13χρονης Σάρα

 Συντετριμμένοι είναι οι γείτονες, οι φίλοι, οι γνωστοί και οι συμμαθητές της άτυχης 13χρονης μαθήτριας, που έχασε τη ζωή της σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου σε οικοδομή στην οδό Μπαρκοπούλου στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι.

Από το πρωί, φτάνουν στο σημείο παιδιά από το σχολείο της 13χρονης Σάρας. "Γνωρίζαμε για τα οικονομικά προβλήματα της οικογενείας, ήταν γνωστά στην τοπική κοινωνία. Η οικογένεια δεν είχε ρεύμα, δεν είχε χρήματα, ζεσταινόταν με κεριά και άλλα αυτοσχέδια μέσα" δήλωσε στην κάμερα του "thestival.gr" μαθητής του σχολείου της 13χρονης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, χθες το βράδυ, στις 23.10, το ΕΚΑΒ ενημέρωσε την Άμεση Δράση για περιστατικό αιφνιδίου θανάτου σε σπίτι στην περιοχή της Ξηροκρήνης. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία. Στο σπίτι ζούσαν μια 54χρονη γυναίκα από την Σερβία μαζί με την 13χρονη κόρη της. Η γυναίκα είναι άνεργη και άναψε ένα μαγκάλι για να ζεστάνει το σπίτι. Από το μαγκάλι δημιουργήθηκαν αναθυμιάσεις που είχαν σαν τραγικό αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν μάνα και κόρη. Κάποια στιγμή η μάνα ανέκτησε τις αισθήσεις της και μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Η άτυχη 13χρονη δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, που σε πρώτη φάση εκτιμά πως ο θάνατος της μικρής προήλθε από τις αναθυμιάσεις.

Η μητέρα συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τι λέει η μητέρα;

Η 54χρονη ισχυρίζεται ότι είχε ανάψει το μαγκάλι την προηγούμενη ημέρα και όχι την ημέρα του θανάτου της. Ισχυρίζεται επίσης ότι το βράδυ της Κυριακής κοιμήθηκε μαζί με την κόρη της σε απόσταση ενός μέτρου από το μαγκάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.