Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τα εν Δήμω

Με την συνδικαλιστική του ιδιότητα επισκέφθηκε την περιοχή μας ο Χαράλαμπος Κόκκινος. Δεν παράλειψε να συναντηθεί με φίλους και γνωστούς. Μεταξύ καφέ και ούζου εκεί στην παραλία του Μοναστηρακίου ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στα Δημοτικά δρώμενα αλλά δέσμευση καμία. Από την μια η δήλωση του τέως Δημάρχου Τάσου Παγώνη για κάθοδο στις Δημοτικές εκλογές και από την άλλη ο νέος εκλογικός νόμος τον οδηγούν όλο και περισσότερο προς  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ρε Τάσο και συ μέρα που βρήκες να ανακοινώσεις την υποψηφιότητά σου για τον Δήμο Δωρίδος. Τι περίμενες να συστρατευθεί μαζί σου και ο Κόκκινος. Μήπως θέλεις να προλάβεις τις εξελίξεις και προσπαθείς να εκβιάσεις πράγματα και καταστάσεις; Καθώς είδα στο προσκλητήριο πολύ λίγοι ανταποκρίθηκαν. Τρεις και ο κούκος. Καθώς βλέπω στην περιοχή μας τον πρώτο λόγο έχει η Γερουσία...
Κατά πως βλέπω και στον ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα χαλαρά. Από την φύση τους οι άνθρωποι δεν είναι αγχωτικοί.  Στο τέλος βλέπω να μπαίνουν υποψήφιοι στους υπάρχοντες συνδυασμούς και όποιος βγει. Άλλωστε το ψηφοδέλτιο πια είναι  ενιαίο και δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμεύσεις για το μέλλον.
Ρε αντιδήμαρχε γιατί από την μια λες ότι δεν υπάρχουν λεφτά στον Δήμο και από την άλλη γυρνάς από χωριό σε χωριό με τις βαρέλες με μπετό. Και που να σφίξουν τα γάλατα...
 Αλήθεια τι θα γίνει φέτος. Θα πληρώσουμε λογαριασμούς ή όχι. Αν το αφήσετε για του χρόνου βλέπω να τα πληρώνουμε όλα μαζί μετά τις εκλογές και θα είναι και πολλά.

Και κάτι άσχετο. Αν κανένας βο(υ)λευτής ξεμείνει από "παξιμάδια" ας έρθει να του δώσουμε πρώτη ύλη. Έχουμε μεγάλο απόθεμα.

   vouli
Για τις αποζημιώσεις για συμμετοχή στις επιτροπές και τις επερωτήσεις κουβέντα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.