Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδού ο κυβερνήτης του φαληρισμένου ΙΚΑ που δανείζεται για να πληρώσει τις συντάξεις των γερόντων!

Ήταν Δεκέμβριος του 2011 και η Ελλάδα βρισκόταν στην καρδιά του κτήνους-του Μνημονίου. Ο πρώην ταμίας του χρεοκοπημένου ΠΑΣΟΚ παντρεύει την κόρη του στην Αγ. Τριάδα Κηφισιάς-το κατέστρεψαν το προάστιο οι νεόπλουτοι πασόκοι και νεοδημοκράτες-για να ακολουθήσει στη συνέχεια μια δεξίωση υπερπαραγωγή στο Πεντελικόν την χλίδα της οποίας θα την ζήλευαν ξακουστοί βαρόνοι του χρήματος. Το παρόν στη δεξίωση θα έδιναν ξακουστοί πασόκοι όπως ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, οι τότε υπουργοί Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, Δικαιοσύvnς Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, η πρώην υφυπουργός  Eργασίας Άννα Νταλάρα με τον σύζυγο της (και γνωστό τραγουδιστή) Γιώργο και άλλοι φίλοι του ζευγαριού. 
Είναι ο ίδιος- το αποτυχημένο κομματικό στέλεχος, που έριξε το ταμείο του ΠΑΣΟΚ στα βράχια-που ανέλαβε στην συνέχεια την Διοίκηση του ΙΚΑ ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια opengov και απίδια μάντολες που διαφήμιζε ο Γιωργάκης.
Ο Σπυρόπουλος, το κόμμα του οποίου πλήρωνε δεκάδες χιλιάδες ευρώ το μήνα ενοίκιο στο κτίριο της Ιπποκράτους, ανέλαβε να διασώσει το ΙΚΑ με αξιοκρατικά κριτήρια- τον πυρετό πίστης και υποταγής στο κόμμα.
Ότι ακριβώς κάνουν και οι αστείοι νεοδημοκράτες όταν διορίζουν τα δικά τους χαιβάνια σε παρόμοιες θέσεις.
Σημειώστε πως όλους αυτούς-μαζί και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-θα τους κλείσει φυλακή η Τρόικα και θα τους πάρει τα κλειδιά. Η κοσμογονία των επόμενων μηνών δεν θα συγκρίνεται ούτε με αυτή την επανάσταση του 1821 η οποία τελικά δεν ήταν παρά μια συνέχεια της τουρκοκρατίας μια και οι ντόπιοι τσιφλικάδες κληρονόμησαν από τους Τούρκους την εξουσία και την περιουσία.
Ο ανεκδιήγητος Σπυρόπουλος που πετσοκόβει σήμερα τις συντάξεις των γερόντων ως διοικητής του ΙΚΑ, ο μόνιμος καλεσμένος στο "πλυντήριο" του Γιώργου Αυτιά αναγκάζεται να δανείζεται-το ξέρει το κόλπο-για να πληρώσει τις κουτσουρεμένες συντάξεις.
Αυτόν λοιπόν τον τύπο τον διατηρεί στη θέση του ο Σαμαράς. Ελπίζουμε να ζητήσει να τον γνωρίσει η Μέρκελ ή ο Τόμσεν. Θα πέσει πολύ γέλιο με το πλούσιο βιογραφικό του.
Ο Σπυρόπουλος μάλιστα δεν διαθέτει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί.
Από το kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.