Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Προηγείται ο Κασιδιάρης για δήμαρχος της Αθήνας!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στα επιτελεία των κομμάτων μυστική δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές στην Αθήνα που φέρνει στην πρώτη θέση τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Στη δημοσκόπηση για τη δημαρχία της Αθήνας, ο Ηλίας Κασιδιάρης προηγείται με 37%, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Δένδιας με 23%.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έχουν σοκάρει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στη Συγγρού επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.
Ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται σοβαρά...
να αποσύρει τον Νίκο Δένδια και να χρίσει υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος έχει τα προσόντα και το παρελθόν για να αντιμετωπίσει στα ίσα τον φασίστα υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.
Αν ο Μάκης Βορίδης δεν πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις απέναντι στον Κασιδιάρη, ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να κατεβάσει υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας τον Στυλιανό Παττακό.
Στον ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούν τις εξελίξεις με αμηχανία, αφού δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν υποψήφια για τη δημαρχία της Αθήνας θα είναι η Ρένα Δούρου, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ή η Σοφία Σακοράφα.
Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν πως υποψήφιος του κόμματος για τη δημαρχία της Αθήνας θα πρέπει να είναι ο Πέτρος Τατσόπουλος.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος θεωρείται ιδανικός ως υποψήφιος για την δημαρχία της Αθήνας, αφού είναι γνωστές σε όλους οι στενές προσωπικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με μεγάλο αριθμό Αθηναίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κουμουνδούρου, υπάρχει η πίστη πως ο Πέτρος Τατσόπουλος θα εκλεγεί πανηγυρικά δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, αν κατέβει στις εκλογές με το σύνθημα «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα αλλά υπόσχομαι να την πηδήξω όλη».
Μπροστά στον κίνδυνο να εκλεγεί ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Αθήνα να γίνει η πρώτη πρωτεύουσα του πλανήτη που θα έχει νεοναζιστή δήμαρχο, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να στηρίξουν από κοινού την υποψηφιότητα της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να αντιμετωπίσει τον Ηλία Κασιδιάρη, αφενός επειδή οι χρυσαυγίτες είναι δουλοπρεπείς και γλείφτες με τους εφοπλιστές και τους άλλους εκπροσώπους της οικονομικής ελίτ, και αφετέρου επειδή η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει τόσα πολλά χρήματα που μπορεί να αγοράσει την Χρυσή Αυγή και να προσλάβει τον Κασιδιάρη για να της γυαλίζει τα παπούτσια και να της ανάβει τα πούρα.
Εγραψε o Pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.