Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανιστορητοι!!! Οδηγείτε την Χ.Α. στο 30%

ALEXΘέλουν να αντιμετωπίσουν την ΧΑ με δικονομικούς όρους. Μάλιστα. Εμείς λέμε ότι είναι ανιστόρητοι. Και όταν λέμε ανιστόρητοι, εννοούμε επικίνδυνα ανιστόρητοι. Μα αυτό έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Ο Χίτλερ πέρασε χρόνια στην φυλακή και εκεί γράφτηκε το Mein Kampf. Τι έγινε στη συνέχεια? Η πείνα στη Γερμανία συνέχιζε να θερίζει και ο Χίτλερ ξαναγύρισε σαν καγκελάριος.
Να πούμε και άλλα ιστορικά για ανιστόρητους? Να πούμε. Γιατί οι Γερμανοί οδηγήθηκαν από τον Χίτλερ μέχρι το τέλος? Μα απλά γιατί ο Χίτλερ τους πήρε από πεινασμένους πολίτες της δημοκρατίας της Βαιμάρης και τους έδωσε δουλειά και αξιοπρέπεια. Η Volkswagen σημαίνει αμάξι του λαού. Είναι όρος που προέρχεται από την Γερμανία πριν τον Β ΠΠ και προήλθε επό το γεγονός του ότι τα πρώτα Volkswagen ήταν όντως αμάξια που δίνονταν με προνομιακούς όρους στους πεινασμένους Γερμανούς του Μεσοπολέμου.
Θέλετε και άλλη ιστορία? Πάρτε! Η Γερμανία πριν επικρατήσει ο Χίτλερ ήταν κάθε μέρα και μια διαδήλωση, όπως σήμερα στην Ελλάδα. Και μιλάμε για διαδηλώσεις με πολύ βία…. Και με έντονα αριστερά στοιχεία και τρελή φτώχεια. Ο Χίτλερ το εκμεταλλεύτηκε δεόντως. Πρόσφερε σε κουρασμένους και άνεργους Γερμανούς αυτοκίνητα, δουλειά, ησυχία και τάξη. Ακούει κανείς στην Ελλάδα του 2013????????
Και πάμε στην πρόσφατη δολοφονία του αθώου παιδιού. Η ΧΑ ψηφίστηκε από σχεδόν 500000 πολίτες. Είναι όλοι εγκληματίες για να αντιμετωπιστούν στα δικαστήρια? Δεν μιλάμε για τον δολοφόνο που θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία, αλλά για τους 500000 που ψήφισαν ΧΑ. Αυτές οι 500000 ψήφοι σημαίνουν ότι η ΧΑ αντιμετωπίζεται μόνο πολιτικά.
Και μια και είπαμε την λέξη κλειδί πολιτικά. Επειδή όπως είπαμε μιλάμε για ανιστόρητους ανθρώπους, ας πούμε και άλλα στοιχεία ιστορίας. Που έγινε το συμβάν? Στην ευρύτερη περιοχή Νίκαια-Κορυδαλλό-Κοκκινιά. Μα εκεί η αριστερά μέχρι πρόσφατα έκανε πάρτι. Τι έγινε στις εκλογές του 2011 και η ΧΑ κατέληξε να παίρνει 10%? Μπέρδεψαν οι κάτοικοι τα ψηφοδέλτια? Σε μια περιοχή που καθάρματα που ονομάζονταν τάγματα ασφαλείας έγραψαν κατάμαυρες σελίδες, τα εγγόνια αυτών των παιδιών ψήφισαν ΧΑ?
Μμμμμμμμμ. Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει εδώ. Και ταυτόχρονα πολύ εξηγήσιμο. Βλέπετε κανείς μέχρι τώρα δεν παρατήρησε τα 3 χαρακτηριστικά που οδηγούν τους νεαρούς ψηφοφόρους στη ΧΑ (νεαροί γιατί από 60 και πάνω το ποσοστό της ΧΑ είναι ελάχιστο).
1. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τελειωμένοι οικονομικά. Με 400 ευρώ στην καλύτερη και με ανεργία στο 50% μεταξύ των νέων μιλάμε για ξεκλήρισμα αυτών των νέων ανθρώπων. Δεν μπορούν όχι να ελπίζουν σε κάτι, αλλά ούτε να επιβιώσουν. Ξεφτιλίζονται με το να μην μπορούν να πάρουν ένα πακέτο τσιγάρα.Περιμένουμε τι? Να κάτσουν να πεθάνουν ήσυχα ή να πούνε «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων»? Αλλόφυλους αισθάνονται πλέον τους υπόλοιπους Έλληνες που τους καταδικάζουν σε ξεκλήρισμα…
2. Η ΧΑ είναι από τα λίγα κόμματα που κατέβηκε στο πεζοδρόμιο. Ναι μεν οι βουλευτές της δεν έχουν τεράστια μόρφωση και δεν φοράνε μάρκες, αλλά είναι από τους λίγους που κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο. Και όχι μόνο οι βουλευτές, αλλά όλος ο μηχανισμός της ΧΑ. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που οι άνθρωποι με τα προβλήματα μπόρεσαν να μιλήσουν για αυτά. Και όταν λέμε να μιλήσουν, εννοούμε να μιλήσουν. Η ΧΑ κατάλαβε νωρίς το τι ζημιά προκαλεί η ξύλινη γλώσσα. Πρότεινε λύσεις, και οι απελπισμένοι άνθρωποι νοιάζονταν ειλικρινά για τις λύσεις. Το τι συνεπάγονταν αυτές οι λύσεις ή το νόμιμο τους, μπορεί ένας απελπισμένος να το κρίνει??????????
3. Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο. Μετανάστες ήταν και οι Αλβανοί από το 1990, αλλά πως στην ευχή το πρόβλημα ξεσπά μετά το 2006 και κορυφώνεται σήμερα? Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Μουσουλμάνοι να μαστιγώνονται στους δρόμους των δυτικών  προαστίων και του κέντρου με τα αίματα να πιτσιλάνε στην άσφαλτο γιατί έτσι προστάζει το κοράνι. Ατομικά ο κάθενας είναι μια τραγική περίπτωση και μουσουλμάνοι υπήρχαν ελάχιστοι από τον αραβικό κόσμο στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, με το ισλάμ να είναι μια ακόμα θρησκεία αδιάφορη για τους Έλληνες. Μετά το 2006 όμως, ο εποικισμός από μουσουλμάνους σε όρια εθνοκάθαρσης με αριθμούς που ξεπερνούν σήμερα το 1-2 εκατομμύρια πήραν από τους ψηφοφόρους της ΧΑ τις γειτονιές τους. Τους έκαναν να αισθάνονται απειλούμενοι και υπό διωγμό. Και η ΧΑ υποσχέθηκε να τις δώσει πίσω. Και πάλι επαναλαμβάνουμε οι απελπισμένοι άνθρωποι νοιάζονται για λύσεις. Το νόμιμο για έναν απελπισμένο δεν ορίζεται….
Θέλουμε λοιπόν να ξαναγυρίσει η ΧΑ στο 0,2%? Είναι απλό. Ο μέσος ψηφοφόρος την ψήφισε γιατί η ΔΕΗ είναι το μισό του μηνιαίου εισοδήματος του, στο νοσοκομείο θα τον πετάξουν σε ράντζο χωρίς καν γάζες , τα τρόφιμα στην Ελλάδα κοστίζουν περισσότερο από το Μανχάταν και η κοιλιά του γουργουρίζει από την πείνα, στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μετά τις 8 το βράδυ.
Σε διαφορετική περίπτωση το να λέμε σε 500000 πολίτες, που σε λίγο θα γίνουν 1 και 1,5 εκατομμύριο, και που δεν έχουν κυριολεκτικά λεφτά για να φάνε, ότι η ΧΑ θα αντιμετωπιστεί με νομικούς όρους, είναι καταδικασμένο να οδηγήσει την ΧΑ στο 30%. Ακόμα και με συντριπτικά στοιχεία να καταδικαστούν κορυφαία στελέχη της ΧΑ, απλά σε 2 μήνες θα υπάρχει άλλο κόμμα με το ίδιο περιεχόμενο…..
πηγή:paratiritis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.