Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Αθεώρητα εισιτήρια σε συναυλία γνωστού καλλιτέχνη εντόπισε το ΣΔΟΕ


Αθεώρητα εισιτήρια σε συναυλία γνωστού καλλιτέχνη εντόπισε το ΣΔΟΕ
Το «πάρτι» της φοροδιαφυγής στις συναυλίες συνεχίζεται και αυτό το καλοκαίρι  
Θεσσαλονίκη
Περίπου 1.000 αθεώρητα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ, εντόπισε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ σε έλεγχο που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης σε συναυλία γνωστού τραγουδιστή στην Αλεξανδρούπολη.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΣΔΟΕ, σε συναυλία που διοργάνωσε ποδοσφαιρικό σωματείο με γνωστό καλλιτέχνη, είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 916 μη νόμιμα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 ευρώ.



Κατόπιν τούτου, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο εκπρόσωπος του αθλητικού σωματείου που διοργάνωσε τη συναυλία. Το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.



Μιλώντας την Πέμπτη στον Ant1, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος είπε πως εντοπίστηκαν περίπου 1.000 «μαϊμού»- αθεώρητα εισιτήρια και 1.500 εισιτήρια σφραγισμένα από την Εφορία.



Ο κ. Στασινόπουλος είπε ακόμα ότι θα ελεγχθούν όλα τα συμφωνητικά για το ενδεχόμενο να προκύπτουν ευθύνες για τον τραγουδιστή.

Πηγή:in.gr

Έχετε τον νου σας οι Σύλλογοι που κάνετε εκδηλώσεις τώρα το καλοκαίρι μην γίνουμε ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα γιατί σε όσες εκδηλώσεις και πανηγύρια έχω πάει δεν είδα ούτε μια απόδειξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.