Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τι κρύβεται στα σκουπίδια;

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα για να ληφθούν σχετικές αποφάσεις για την αποκομιδή των απορριμάτων στην δυτική Δωρίδα. Η Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας δεν ακύρωσε την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής όπως συζητιέται αλλά έκανε δεκτή την προσφυγή της εταιρείας  "ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ" με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου η οποία αναδείκνυε ως μειοδότρια την εταιρεία Ευθ.Γεωργακόπουλος . Μέσα στο καλοκαίρι στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου θα γέμιζε ο τόπος με σκουπίδια αν δεν υπήρχε η στοιχειώδης ευαισθησία από τον μέχρι σήμερα ανάδοχο ο οποίος προς τιμή του συνεχίζει να μαζεύει τα σκουπίδια. 
Δεν μπορεί να μην φταίει κανένας. Στην συνεδρίαση της 27/5/2013 της οικονομικής επιτροπής υπάρχει σαν θέμα στην ημερήσια διάταξη εξέταση ένστασης της εταιρείας ΕΥΡΩΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ κατά των όρων διακήρυξης της για ανάδειξη αναδόχου της εργασίας αποκομιδής και  μεταφοράς  των απορριμάτων Ούτε καν αναγνώσθηκε το περιεχόμενό της Σαν νέοι Ναπολέοντες αποφασίζομεν και διατάσσομεν και τα σκυλιά δεμένα.  Απορρίπτουμε την ένσταση για τυπικούς λόγους και προχωρούμε στην κατακύρωση του αποτελέσματος στην άλλη εταιρεία. Απλώς και μόνο για δείξουμε ότι εμείς κάνουμε κουμάντο στον τόπο μας. Σε άλλα θέματα προμηθειών εργασιών μελετών δεν σας είδα τόσο τοπικιστές. Αναθέσεις εργασιών και μελετών σε εταιρείες από όλη την Ελλάδα  λες και δεν υπάρχουν εδώ εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς. Να δούμε στο τέλος πως θα τις πληρώσετε. 
Έτσι λοιπόν φτάνουμε στην απογευματινή συνεδρίαση για να επικαλεστούμε λόγους δημόσιας υγείας και με τερτίπια να αναθέσουμε την εργασία σε εργολάβο μέχρι να γίνει η νέα δημοπρασία. Ρε παλικάρια της συμπολίτευσης, από ότι γνωρίζω λίγοι της αντιπολίτευσης θα προσέλθουν, γιατί αυτοξεφτηλίζεστε. Δεν έχετε το θάρρος να ρωτήσετε ποιος φταίει;  Οι προσπάθειες για να τα φορτώσουν σε υπάλληλο απέτυχαν
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.