Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δημοτικά και άλλα (συνέχεια)

Ύστερα από επιμονή φίλων και αναγνωστών θα σταθώ και στα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων που πρωταγωνίστηκαν στην συνεδρίαση της 8 Ιουλίου. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό ήταν: Α. Κατσούδας, Κ. Φλετούρης και Π.Παπαγεωργίου.  Από την μεριά της αντιπολίτευσης (αυτοί που πήγαν για "κατούρημα") Α.Τσιακούμης και Α.Γιαννόπουλος.  Επίσης διορθώνουμε Το θέμα για συζήτηση ήταν ο προϋπολογισμός του  του Νομικού προσώπου και όχι της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.   

Μου προξένησε εντύπωση στο πρόγραμμα διαύγεια η ανάρτηση της απόφασης για τον προϋπολογισμό του   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΟΣ. Αριθμός πρωτοκόλλου 2 τον Ιούλιο μήνα. Μην σκοτώνεστε στην δουλειά. Ο μισθός πιστεύω θα πέφτει κανονικά κάθε μήνα. Έτσι δεν είναι.  Η δημοσίευση στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ είναι υποχρεωτική για κάθε δημόσιο φορέα αλλά όσο και να προσπαθούμε απόφαση δεν βλέπουμε. Προσπαθήστε και εσείς

Για τα αποτελέσματα του γκάλοπ τι να πω. 

  • Συγχαρητήρια στον κύριο 42% και σε όλον τον στρατό που τον υπηρετεί. Κατάφερε να επιζήσει στην κατάψυξη που τον είχε βάλει η παρέα Τσιακούμη  και σήμερα πρωταγωνιστεί στα τοπικά δρώμενα. Λίγο η "λοχαγός" του τα χαλάει. Θα μπορούσε να ήταν και πιο ψηλά. 
  • Εσύ ρε Τάκη ήσουν έκπληξη. Ίσως ο κόσμος να εκτίμησε την υπέρβασή σου, ίσως τη σύγκρουση με κάποια κατεστημένα στον χώρο των κατασκευαστών ή και την επιμονή σου να 'μπεί μια τάξη στα έργα του Δήμου.
  • Για τον Καραχάλιο ας είναι καλά η Τολοφώνα. Ξέρει όλο τον κόσμο και κάνει μια προσπάθεια να προχωρήσουν κάποια πράγματα στον τομέα ευθύνης του σεμνά και ταπεινά.
  • Για σένα Δήμαρχε τι να 'πω. Ψυχραιμία και περισυλλογή.
  • Δεν κρατιέμαι. Θα το σχολιάσω. 29 άτομα μόνο. Άντε και Δήμαρχος
Κινητοποιήσεις στους Δήμους με αφορμή τις απολύσεις που υπαγορεύει η Τρόικα. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ κάλεσε τα μέλη της να προβούν σε καταλήψεις Δημαρχείων. Έτσι λοιπόν και οι εργαζόμενοι στο Ευπάλιο κατέλαβαν το Δημαρχείο στο Ευπάλιο την Πέμπτη και Παρασκευή. Από Δευτέρα στο χορό μπαίνουν και οι Δήμαρχοι σύμφωνα με απόφαση της ΚΕΔΕ οι οποίοι θα κρατήσουν τους Δήμους κλειστούς μέχρι την Τετάρτη.  Θα δούμε ...

Και όπως είχα προαναγγείλει, να μην σας κρατάω και σε αγωνία, η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο. Το κάλεσμα είχε ανταπόκριση και μπορώ να πω ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών με ιδιαίτερη απήχηση στους νέους και  σε ανθρώπους που δεν έχουν εμπλακεί στα κοινά. Για αρχή ίσως λειτουργήσει σαν κίνηση πολιτών. Ξέρω σας τρώει η αγωνία αλλά ονόματα ακόμη δεν θα σας πω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.