Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Δημοτικά (σκέτα)...γιατί τα άλλα κάποιους στενοχώρησαν


Φωτιές άναψε το γκάλοπ της εφημερίδας "Η 'Ωρα της Φωκίδας" που αναφερόταν στην δημοτικότητα των τοπικών αρχόντων. Πρώτος σε δημοτικότητα ο Αντιδήμαρχος Α.Ευσταθίου με 42%, δεύτερος ο Αντιδήμαρχος Π.Καλλιαμπέτσος με 25% τρίτος ο Αντιδήμαρχος Δ.Καραχάλιος με 16% και τέταρτος ο Δήμαρχος Γ.Καπεντζώνης με 13%.  Η ρήση "Χάνει η μάνα το παιδί την μάνα" είναι λίγο. Ποιος έστησε αυτή την κασκαρίκα δεν ξέρω αλλά φωτιά στα πατζάκια τους. Για μερικούς ίσως ευκαιρία για περισυλλογή.

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν οι Δημοτικές εκλογές τόσο η ατμόσφαιρα στον συνδυασμό του Δημάρχου θα γίνεται αποπνικτική. Ήδη θα λέγαμε ότι έχουν χάσει την "δεδηλωμένη" και καταφεύγουν σε τεχνάσματα προκειμένου να περάσουν κάποιες αποφάσεις για τις οποίες υπάρχουν αντιδράσεις στα προσυμβούλια. Στην συνεδρίαση της 8ης Ιουλίου εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της ΔΗ.Κ.Ε.Δ. με ισοψηφία υπερισχύοντος της ψήφου του προέδρου. Γάτα ο πρόεδρος, παλιός χωροφύλακας. Εφόσον διαφαινόταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την ξεκάθαρη θέση 3 συμβούλων της πλειοψηφίας να καταψηφίσουν την εισήγηση,  παραμόνευσε και μόλις βγήκαν από την αίθουσα 2 σύμβουλοι του Παγώνη, έκανε την ψηφοφορία άρον άρον.  Α ρε Μαρία που ήσουνα για να συντονίσεις την ομάδα. Αφού ξέρεις το παιδί δεν κάνει για τέτοιες δουλειές   

Ο Δήμαρχος δεν θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και δημότες στην Αθήνα για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβριο. Ας υπενθυμίσουμε ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στα γραφεία της Δωρικής Αδελφότητας (Ιέρωνος 6 και Τιμοθέου Παγκράτι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.