Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο UCK παρέχει υποστήριξη στους δραπέτες?

Τελικά αν και πέρασαν δύο εβδομάδες οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων παραμένουν ασύλληπτοι στην περιοχή μας. Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί, σκύλοι, ελικόπτερο, θερμικές κάμερες, ακόμη και μη επανδρωμένο αεροπλάνο (αυτό έπεσε από λάθος χειρισμό) και αποτέλεσμα μηδέν. Καθημερινά ανακαλύπτουμε σπίτια που έχουν παραβιαστεί σε διαφορετικά χωριά. Πρόκειται για τα ίδια άτομα ή για προσπάθεια αποπροσανατολισμού? 
Ο τρόπος που κινούνται και δρουν παραπέμπει σε ανθρώπους, εμπειροπόλεμους Αλβανούς, από συγκρούσεις στο Κοσυφοπέδιο ή  στην αλβανική περιοχή του Τέτοβου στα Σκοπια. Σε συνδυασμό με την όλη επιχείρηση της απόδρασης από τις φυλακές των Τρικάλων θεωρούμε ότι έχουμε ένοπλη παρουσία του UCK στην Ελλάδα.  
Ας προετοιμαστούμε λοιπόν για το γεγονός ότι η σύλληψη των δραστών δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς επίσης και για το γεγονός ότι κινούνται βάσει σχεδίου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ναι υπάρχει και ομάδα υποστήριξης (τι έγιναν αυτοί που πολιόρκησαν τις φυλακές για 45') η οποία τους καθοδηγεί και δεν τρέχουν σαν κυνηγημένοι λαγοί για να ξεφύγουν από τους διώκτες των όπως αρχικά πιστεύαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.