Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ‏



Εκτύπωση
ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ – ΜΑΝΙΑΚΙ – ΡΟΥΠΕΛ – ΙΕΡΙΣΣΟΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΛΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΣΕΤΕΣ, ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ 
ΣΦΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.
ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.


ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.Χαρίζουν το χρυσάφι των Ελλήνων στους χρηματοδότες των ισλαμοφασιστών γενοκτόνων του πλανήτη.
Γενίτσαροι, επίορκοι καιροσκόποι γεμίζουν τα σεντούκια των σουλτάνων.
Λαδωμένοι πολιτικοί, εξαγορασμένες πένες, νταβατζήδες, υπηρέτες των τοκογλύφων καταστρέφουν την Ελληνική Γη, δίνοντας την βορά στους τοκογλύφους για να βιασθεί από τους κερδοσκόπους. Οι οποίοι με την σειρά τους πούλησαν το μερίδιο τους 70 φορές πάνω από ότι το “εξαγόρασαν” από τους Πάχτες και τους Παπακωνσταντίνηδες.
Ο αγωνιζόμενος λαός της Χαλκιδικής ζει ημέρες κομαντατούρ, ημέρες Όργουελ με βίαιες προσαγωγές, παράνομα DNA τεστ, εισβολές νύχτα στα σπίτια σε μία πρωτοφανή επίδειξη πυγμής. Την ίδια στιγμη που για την κομματιασμένη γιαγιά που σφάχθηκε μέσα στο σπίτι της από ισλαμοφασίστες, ασχολείται ο κυρ Μήτσος του τοπικού ΑΤ.


ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ.Στις Σκουριές ανοίγει η σύγχρονη Κερκόπορτα. Στις Σκουριές είναι οι Θερμοπύλες της γενιάς μας. Αν γίνει Γοργοπόταμος, θα νικήσουμε. Αν όχι, θα είμαστε υπεύθυνοι για τον τρόμο που θα χτυπήσει την πόρτα μας πολύ σύντομα. Σε μία Γη που θα μετατραπεί σε σεληνιακό τοπίο. και στις ορδές των νέων εισβολέων που θα ολοκληρώσουν το έργο των τοκογλύφων.



ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι απαχθέντες βρίσκονται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και στις 10:00 π.μ. θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πολυγύρου.
Οι δυο κάτοικοι Ιερισσού συνελήφθησαν με γκαγκστερικό τρόπο από την αστυνομία, η οποία διέρρηξε και έσπασε τις πόρτες των σπιτιών τους μέσα στη μαύρη νύχτα και τους άρπαξαν μπροστά στα παιδιά τους που έκλαιγαν. Σύμφωνα με μέλη των οικογενειών, ούτε καν χτύπησαν την πόρτα, αλλά την διέρρηξαν σαν κοινοί κλέφτες.
Το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, που είχε εγκαταλειφθεί από νωρίς, δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένους κατοίκους οι οποίοι πέταξαν έξω τα πάντα και τα έκαψαν.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.