Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Βρέθηκε νεκρός ο επικεφαλής των μικρο-ομολογιούχων !



ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Σε ένα μικρό δυάρι στο Παγκράτι ξεψύχησε μόνος και αβοήθητος ο «μπροστάρης» των κινητοποιήσεων του «Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου", ο 49χρονος αγωνιστής κατά του μνημονίου και των δεινών του, Γιάννης Ντόκος.

Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων(όπως έχουν γίνει πιο γνωστοί)που μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές του είχαν στήσει καρτέρια το τελευταίο δίμηνο και αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έξω από το Λογιστήριο του Κράτους και τον Ευάγγελο Βενιζέλο έξω από το υπουργείο Οικονομικών, εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευμένους 42, η αστυνομία με την συνδρομή κλειδαρά άνοιξε την πόρτα στις 16:44 και τον βρήκε πεθαμένο στο υπνοδωμάτιο. Ο αγωνιστής Γιάννης Ντόκος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα συγγενικών και φιλικών του προσώπων από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ενώ η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας είχε να τον δει μέρες.

Ο Ντόκος ήταν -όπως όλοι θυμούνται- ο επικεφαλής των προπηλακισμών στην θωρακισμένη BMW που έχει αρπάξει ο Βενιζέλος και δεν την επιστρέφει πίσω ενώ ανήκει στο κράτος και τον ελληνικό λαό. Ήταν και ο άνθρωπος που επικεφαλής πάλι των ανθρώπων που το κράτος τους βούτηξε τα λεφτά, έκανε ρόμπα έξω απο το Λογιστήριο του κράτους τον Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.