Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ένας κοντός θα μας σώσει



Από τις αρχές του καλοκαιριού απασχολούσαν τους θαμώνες της κεντρικής πλατείας του χωριού μας τα graffiti που φτιάξαν μερικοί ανεγκέφαλοι στον πέτρινο  τοίχο της πλατείας. Στην αρχή γιά το ποιοι τα κάναν και στην συνέχεια για το πως θα σβηστούν.  
Ο Πρόεδρος του χωριού και ο Δήμος υποσχέθηκαν  ότι  θα καθαριστούν αλλά λόγω του καλοκαιριού ο εργολάβος είχε πολύ δουλειά, θα τα καθαρίσει όταν θα μπορέσει. Αργότερα ήρθε η οικονομική κρίση και ξεχάστηκαν οι υποσχέσεις.
Έπειτα άρχισαν οι διάφοροι να δηλώνουν ότι εφόσον δεν μπορεί ο Δήμος να βάλουν αυτοί τα λεφτά για να καθαριστεί ο μόστρα του χωριού. 
Και ξαφνικά ένα πρωϊ ήρθε το συνεργείο του εργολάβου και το καθάρισε χωρίς να ξέρουμε τι και πώς.
Βγήκαν λοιπόν τα παπαγαλάκια μερικών που μέχρι σήμερα διαφέντευαν την τύχη μας και άρχισαν: Το έκανε αυτός, το έκανε εκείνος...  Ο ένας έδωσε 200ευρώ,  ο άλλος έδωσε 300ευρώ, ο παράλλος 500ευρώ και πολλά άλλα.
Πίσω ρε ψευτόμαγκες. Νομίσατε δίνοντας ένα 50ευρο για φιλοδώρημα στον εργάτη του συνεργείου θα σας κάνουμε και προτομή στην πλατεία. Η κουτοπονηριά σας δεν έχει όρια.
Ας είναι καλά ο "κοντόμαγκας" που δεν λέει και κουβέντα γιατί αν περιμέναμε προκοπή από σας θα την είχαμε δει τόσο καιρό. Εκτός αν είμαστε στραβοί


ΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΝΥΜΑ  (μέσω fb) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.