Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δήμος Δωρίδος βραβεύει την χρυσή Ολυμπιονίκη Meseret Defar


Τελετή βράβευσης για την προσφορά της Meseret Defar, στον αθλητισμό και τον Ολυμπισμό, διοργανώνει ο Δήμος Δωρίδος την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στο Λιδωρίκι.
Η δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκης (Αθήνα 2004, Λονδίνο 2012) με πολλές διακρίσεις στα αγωνίσματα μεγάλων δρόμων, Meseret Defar, έχει βρεθεί πολλές φορές στην Δωρίδα και έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την περιοχή μας και την πατρίδα μας. Αποτελεί ένα λαμπρό δείγμα αθλήτριας και ανθρώπου με μεγάλες επιδόσεις στον αθλητισμό αλλά και την ζωή και η παρουσία της τιμά την Δωρίδα και τη χώρα μας.
Στο πλαίσιο της βράβευσης, θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες, με συμμετοχή όλων των σχολείων του Δήμου Δωρίδος, όπου οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε αγωνίσματα δρόμου αλλά και να συνομιλήσουν με την Ολυμπιονίκη για τις αξίες του αθλητισμού.
Τα αγωνίσματα θα γίνουν στο Φράγμα του Μόρνου, από τα σημαντικότερα φράγματα της Ελλάδας, με παράλληλες εκδηλώσεις, ξεναγήσεις στο χώρο του φράγματος, παρουσιάσεις, απονομή μεταλλίων στους μαθητές και τιμητική βράβευση στην Ολυμπιονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.