Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Σε δημοπρασία το μάζεμα και η μεταφορά των σκουπιδιών


Σε δημοπρασία βγαίνει το μάζεμα και η μεταφορά  των σκουπιδιών στην ΔΕ Ευπαλίου καθώς επίσης και στα χωριά Γλυφάδα Ελαία και Τριζόνια.  Το ποσό που αντιστοιχεί γιά το χρονικό διάστημα μέχρι 31/12/2012 ανέρχεται 60.000€ συν ΦΠΑ.
Η λέξη δημοπρασία δεν λέει τίποτε όταν οι όροι φωτογραφίζουν κάποιους ή λόγω του μεγάλου κέρδους δίνεται η δυνατότητα σε αυτούς που συμμετέχουν να τα "βρούν".
Στο άρθρο 4 φωτογραφίζεται συγκεκριμένος εργολάβος. Μόνο του όνομά του δεν αναφέρεται. Είναι ο εργολάβος αποκομιδής  του Δήμου Ευπαλίου μέχρι το 2010 ο οποίος και κατά διαστήματα τσίμπαγε και άλλες εργασίες φαντάσματα.  
Είναι ο προμηθευτής καυσίμων των 4 Δήμων Ευπαλίου-Τολοφώνος-Βαρδουσίων και Λιδωρικίου γιά το 2012 ύστερα από διαγωνισμό. Είναι φαίνεται ο μόνος ο οποίος αντέχει απλήρωτος σε αυτές τις μεγάλες ποσότητες καυσίμων για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Τα άλλα βενζινάδικα από ότι έμαθα δεν ενδιαφέρθηκαν γιατί ο Δήμος αργεί πολύ να εξοφλεί τις υποχρεώσεις του απέναντί τους. Είχαν λέει την τρελή απαίτηση να πληρώνονται εντός ενός μηνός....
Η δαπάνη γιά τα σκουπίδια του Ευπαλίου το 2010 γιά διάστημα ενός χρόνου ήταν 36000€. Με εντυπωσιάζει πόσο αυξήθηκε το κόστος μέσα σε δύο χρόνια και γιά το μισό χρονικό διάστημα ...

Αλήθεια εκεί στον Δήμο εφόσον είχαν σκοπό να δώσουν τα σκουπίδια σε εργολάβο τι τους μάζεψαν τόσους οδηγούς? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.