Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Το βήμα των φίλων


Επιστολή που λάβαμε με E-mail

Το σχεδιο των παγκοσμιοποιητών νεοταξιτών είναι παντού ίδιο και με τον ίδιο σκοπό.
Μασόνο τραπεζίτη πρωθυπουργό, φόρους ακομα και στην αναπνοή μηχανισμους εισπραξης και εξαθλίωσης των λαών.
Το εβραιομασονικό λόμπυ των σιωνιστων παγκοσμιοποιητών παίζει τα ρεστα του απεναντι στην Ευρώπη που είναι οχυρο δημοκρατίας για να καταστρεψει ολοσχερως καθε έννοια κρατους έθνους εθνικης κυριαρχιας θρησκείας ιδανικών στην υποδουλωση και στην αρπαγή του πλούτου σε λίγους.
Αν οι λαοί της Ευρωπης που σήμερα δέχονται αυτήν την φασιστική επίθεση μεσω του οικονομικού στραγγαλισμού και δεν εκδιωξει τα ντόπια κτηνη συνεργατες των παγκοσμιοποιημενων καθαρματων το τελικό σταδιο προβλέπει πόλεμο με πολύ αίμα. 'Οσο είναι καιρός πρέπει να υπαρξει αντιδραση και μαλιστα μαζική απεναντι στα κτήνη αυτα που σκοτωνουν λαούς με φόρους φτωχεια εξαθλίωση αλλοιωμένα και μεταλλαγμενα τρόφιμα καρκινογονα φαρμακα και ιους επιδημίας. Υποβαθμίζουν την παιδεία και σπρωχνουν την νεολαία στα ναρκωτικά και την πορνεία ελαστικοποιούν και αποποινικοποιουν τους νόμους για να πεθαινουν στα πεζοδρομια με την ενεση στο χερι να σκοτωνονται για λιγα ευρω και να αυτοκτονούν σωρηδόν άνθρωποι.
Ξυπνατε σήμερα ο θανατος μπορεί να χτυπησε την διπλανή σας πόρτα να περιμενετε και το χτύπημα στην δική σας, είναι αδιστακτα κτηνη που θελουν την απολυτη επικρατηση υποδούλωση των λαών σκλαβωμενων σε περιορισμενο αριθμό πληθυσμού και όλο τον πλούτο στα χερια τους.
Α Ν Τ Ι Δ Ρ Α Σ Τ Ε τα μνημόνια που υποβάλλουν στους λαούς είναι μνημόσυνα και θανατική καταδίκη. Προβάλλουν την υποτιθεται εξυγιανση στα πλαισια μιας μελλοντικης αναπτυξης που δεν ερχεται ποτε προπαγανδίζοντας την με ψέμματα μέσω των ξεπουλημενων ΜΜΕ το εγκλημα τους ως αλληλεγγύη και υποστήριξη.
Έφθασε η ωρα που θα πουμε ακόμα μια φορά ΟΧΙ στα κτηνη του εβραιομασονισμού που πλέον ριξανε τις μασκες και επιτιθενται με ολα τα μεσα.
Ο μεγαλυτερος πολιτικός εγκληματιας καιροσκοπος κερδοσκοπος ξεπουλημενος ανθέλληνας έπαιξε τον ιστορικό του ρόλο να βαλει την χωρα στην δινη του αφανισμού έπρεπε ήδη να ειναι προφυλακισμενος μαζι με τους αληταραδες συνεργατες του. Ηταν προσχεδιασμενο και μελετημενο σχεδιο μεχρι κεραίας. Το οτι ακομα κυκλοφορει ελευθερος είναι κατι που σοβαρα πρεπει να προβληματισει τον λαό και να ζητησει την αμεση συλληψη του ως δοσιλογου εθνικού μειοδότη και ηθικου αυτουργου εναντι των ζωων που εφυγαν πρόωρα απο την ζωή εξαιτίας ολων αυτων των δεινων που έφερε στην χώρα. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και δεν πρεπει να φύγει απο την χωρα πρέπει να συλληφθεί άμεσα.
Τον Βενιζελο και τον Σαμαρά τους εχουν τυλιξει σε μια κολλα χαρτι αφου εχουν αποδεχθεί να συνεχισουν το βρωμικο παιχνιδι τους είναι καμμενα χαρτια και αβουλοι αχυρανθρωποι. Εχουν δεσμευτει αυτοι εναντι αυτων των καθαρματων και η χωρα για τον σταδιακό αφανισμο και θανατο της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ.

Το έγκλημα είναι συνειδητο και πρεπει πλέον να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.