Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Εις υγείαν μας…


της Μιχαλούς
Και ναι… Επιτέλους σήμερα ανακοινώνονται οι εκλογές. Την Εβδομάδα των Παθών διάλεξε ο Λουκάκος για να το ρίξει στο 
υπουργικό συμβούλιο κατά τις 3 το μεσημέρι. Στις 5 το απόγευμα θα κατευθυνθεί προς το Προεδρικό Μέγαρο για να ενημερώσει και τον Κάρολο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Σειρά θα πάρουν στις ανακοινώσεις οι πράσινες λίστες… Μιλάω για τους νέους μας Σωτήρες. Αν και ο ένας μετά τον άλλο την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, έχουν ξωμείνει αρκετοί ακόμη!!!
Όσο για τις γαλάζιες λίστες; Το πράγμα στη Συγγρού φαίνεται να τους προβληματίζει (έχουν να κάνουν και με το τι ισορροπίες θα κρατήσουν - σκορποχώρι έχουν γίνει). Θα καταναλώσουν λίγο περισσότερη φαιά ουσία για να καταλήξουν στους φωστήρες στους οποίους και θα δώσουν το χρίσμα ώστε να πιάσουν τα στασίδια και να μας ρίξουν μια και καλή στον γκρεμό.
Όλοι πάντως το παλεύουν μέσα τους ακόμη… Ντε και καλά θέλουν να καταστήσουν την κοινωνία συνένοχο στην καταστροφή της, μετατρέποντάς την παράλληλα σε κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τα πολιτικά και θεσμικά τους ανομήματα, την πολιτική τους διαφθορά, τον εθνοκτόνο ξεπεσμό τους και τις επιλογές που έκαναν.
Και το μπάχαλο δεν σταματά εδώ…Έχουμε το κονταροχτύπημα μετά των ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ και τις βαθύτατες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές τους!!!
Από την άλλη το ΚΚΕ θα τραβήξει το δικό του μοναχικό δρόμο, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους την έχουν βγει από τα… αριστερά!
Σε γενικές γραμμές οι κουστουμάτοι των κομματικών μαγαζιών θα κατέβουν στην εκλογική αρένα κι ό,τι πιάσουν. Και κάπως έτσι το αδιάφθορο πολιτικό μας σύστημα θα διαιωνιστεί και εμείς θα συνεχίζουμε να ψάχνουμε για την Ανάσταση!!!

Αμήν!!!

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.