Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Αφού έχετε Application γιατί ξεφεύγετε....

     Είπα χρονιάρες μέρες που είναι ας χαλαρώσουμε λίγο. Έλα όμως που ο διάολος δεν με αφήνει. Δεν μας έφτανε ο Αντιδήμαρχος" laptop" με την MERCEDES,  νάτος ξαφνικά και άλλος Αντιδήμαρχος "γιαλό-γιαλό" με την BMW του δήμου Λιδωρικίου, με το το κουστουμάκι του κρεμασμένο πίσω, λες και πάει σε κανένα γάμο. Ρε παιδιά τι γίνεται. Έχετε ξεφύγει όλοι. Που θα πάει αυτό. Εσένα ρε Δήμαρχε  δεν σε απασχολεί το θέμα. Με τα λεφτά των φορολογουμένων δεν κινούνται αυτά?  Οι βενζινάδες δεν πιστώνουν τον Δήμο για τις ανάγκες των απορριμματοφόρων και εσύ τους αφήνεις να αρμενίζουν με τα πολυτελή αυτοκίνητα του Δήμου. 
    Ο επί των οικονομικών (και τεχνολογίας) Αντιδήμαρχος  συνεχίζει για 14 χρονιά το έθιμο των προηγούμενων Δημάρχων και ο προϋπολογισμός θα ψηφιστεί τον Μάϊο μήνα. Πολλές μελέτες και εργασίες βλέπω. Άυλα πράγματα...  Πότε θα εκτελεστούν τα έργα; Τον κόκκινο Μάη?
    Εκείνα τα μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας που συνδράμουν το έργο σας, τα έχει πάρει αγκαλιά ο "φιλόζωος" Αντιδήμαρχος και τα έχει "κουρνιάσει" στα Βαρδούσια  και όπως προβλέπω δεν θα τα δούμε στα μέρη μας ποτέ. Μήπως πρέπει να βάλουμε μέσον κανένα Δημοτικό Σύμβουλο της περιοχής του? 
Για σένα Χρήστο τι να ΄πώ.  Δάσκαλος. Κρίμα που πήρες σύνταξη. Η εκπαιδευτική οικογένεια έχασε έναν άξιο εκπρόσωπό της. Πήγες ένα βήμα μπροστά τον Δήμο άντε τώρα να σώσεις και το ΠΑΣΟΚ.
          Κύριοι,
    με την στάση σας μπορέσατε και καθιερώσατε ως υπόδειγμα Αντιδημάρχου τον παλαιοκοματικό Αντιδήμαρχο "'Εγώ" ο οποίος δεν χαλάει χατίρι σε κανέναν και μέσα από τις πιό αντίξοες συνθήκες παλεύει γιά να φανεί λίγο το έργο της Δημοτικής Αρχής.  Για ένα πράγμα με έχει προβληματίσει μόνο, για τον ανδρισμό του.   Δεν μπορεί κάθε φορά που κάνει κάτι διαφορετικό και δεν συμφωνεί μαζί του, να τον προκαλεί και να τον ρωτάει αν είναι άντρας. Βάλτην κάτω μιά φορά και να γίνει της ... Πόπης. 
Δήμαρχε μην ξεχνάς You are check machine
Και εσείς οι "απέναντι" μην γελάτε γιατί έχω ράμματα για την γούνα σας. Θα τα πούμε μια άλλη φορά.  

                 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.