Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αίσχος! Συνοδός του Βενιζέλου πήγε να λιν- τσάρει τον ηλικιωμένο που έριξε το γιαούρτι...


Φωτορεπόρτερς έβγαλαν φωτογραφίες και δημοσιογράφοι είδαν το περιστατικό, αλλά κανείς δεν μετέδωσε τίποτε! Ποιος είναι ο δράστης;
Από τον Στάθη Παλαιολόγο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR
Το περιστατικό συνέβη αμέσως μόλις ο ηλικιωμένος έριξε το γιαούρτι στον Ευάγγελο Βενιζέλο χθες στη συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Στελέχη της περιφρούρησης απομάκρυναν μεν τον Νίκο Λεμονή, αλλά ελάχιστα μέτρα πιο πέρα ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι ανήκε στη συνοδεία του κ. Βενιζέλου και ήταν "βενιζελικότερος του βενιζέλου" έπιασε από το λαιμό και άρχισε να χτυπάει με αγριότητα τον ηλικιωμένο.
 Όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα άρχισαν τις αποδοκιμασίες, οι παριστάμενοι παρενέβησαν για να σώσουν τον ηλικιωμένο ενώ την ίδια ώρα δύο φωτορεπόρτερς έβγαζαν δεκάδες φωτογραφίες με το περιστατικό του παρολίγον λιντσαρίσματος. Τελικά ο θερμόαιμος "βενιζελικός" άφησε το ..θύμα του. Παρόντες ήταν και αρκετοί δημοσιογράφοι. 
Για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους όμως κανείς δεν έγραψε ή μετέδωσε τίποτε για αυτή την πρωτοφανούς αγριότητας επίθεση στον ηλικιωμένο, ούτε καμιά φωτογραφία που έδειχναν τον άλλον να τον χτυπάει δημοσιεύτηκε. Επίσης αναζητούνται στοιχεία για την "ταυτότητα" του δράστη, αρκετοί εκ των παρισταμένων πάντως τον αναγνώρισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.