Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τα εν Δήμω

Επιτέλους το Ιατρείο επισκευάσθηκε

Συγχαρητήρια!!! Μετά από ένα χρόνο διαπιστώσαμε ότι στο ιατρείο του Ευπαλίου επισκευάσθηκε η διαρροή που υπήρχε στα καλοριφέρ τόσο στο χώρο αναμονής όσο και στο γραφείο του γιατρού. Τέρμα λοιπόν οι λιμνούλες και τα πλατς-πλατς.  


Δωρίδα για όλους "Όλα καλά"
Το Σάββατο 10/3/2012 ο Δήμαρχος κάλεσε τα μέλη της Δημοτικής ομάδας του για να μιλήσουν για την πορεία της Δημοτικής Αρχής μέχρι σήμερα.  Δεν υπήρξαν ιδιαίτερες αντιδράσεις από τους συμβούλους  και η συζήτηση κύλησε ομαλά. 'Άλλωστε ο Δήμαρχος είχε φροντίσει με τον τρόπο του να κλείσει κάποια στόματα τοποθετώντας κάποιους σε θέσεις αμειβόμενες, σε επιτροπές παραλαβής έργων κλπ. Στις ισορροπίες έχει γίνει μάστορας...
Πέρυσι το 80% των έργων που ήταν μέσα στο όριο έγιναν με απευθείας ανάθεση. Γιά να δούμε φέτος θα βελτιωθούμε. Και όταν λέμε βελτίωση εννοούμε προς τα κάτω. 
Επ' ευκαιρία να σας θυμίσω και την λέξη αυτεπιστασία στους δύσκολους καιρούς που περνάμε


Το δημοτικό συμβούλιο Δωρίδας Συνεδριάζει
Κύριοι της συμπολίτευσης σε πόσους συνδέσμους διαχείρισης απορριμμάτων συμμετέχετε? Ξέρετε υπάρχει και ένας ακόμη στο Καρπενήσι..  
Τι κόστος έχει για τους δημότες αυτή η συμμετοχή τόσο στον σύνδεσμο διαχείρισης Άμφισσας όσο  και της Ναυπάκτου.  Στείλτε από εναν αντιδήμαρχο για να έχουμε να λέμε για το βιογραφικό του.
Εκείνη η χωροθέτηση των υπηρεσιών του Δήμου... Έχετε ψηφίσει κανονισμό λειτουργίας της υπηρεσίας τον οποίο έχετε μπουρδουκλώσει τόσο που ούτε και εσείς μπορείτε να βρείτε άκρη. Κρίμα την πείρα σας μερικοί. Η απόφαση  πάρθηκε αρχές Ιουλίου μαγειρεύτηκε μέχρι τον Οκτώβριο και δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βλέπω σε όλα τα χωριά. Για εκείνο το κέντρο του Ευπαλίου που το καλοκαίρι πήζει δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να σας πει μια κουβέντα. Που ζείτε. 
Ρε Ανδρέα πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λοιπόν.

Το έργο της υδροδότησης του Μόρνου από το Κεφάλα στον αέρα.
Αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορούσε να συμβεί! Η μελέτη γιά την υδροδότηση των Κοινοτήτων Καστρακίου, Μαλαμάτων και Μανάγουλης προβλέπει την κατασκευή δεξαμενής εντός ιδιόκτητου χώρου γιά τον οποίο δεν υπάρχει συγκατάθεση από τον ιδιοκτήτη.  Η μελέτη έχει γίνει από την περασμένη δημοτική αρχή και σίγουρα ο μελετητής θα  έχει πληρωθεί. Ποιος να να είναι άραγε? Τώρα ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ?


Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου
Αφού ρε Δήμαρχε το πήρες απόφαση να παραχωρήσεις την αποθήκη στον Άμπλα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευπαλίου, όπως δήλωσες από την πίστα, το βράδυ του αποκριάτικου χορού, ΚΑΝ' ΤΟ. Τι τους σιγοψήνεις


Μεταλλεία Γκιώνας 
Εκείνες οι δηλώσεις -ας τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους- για τις ανατινάξεις και εξορύξεις στην Γκιώνα από τον Αντιδήμαρχο δεν μου άρεσαν αλλά πιστεύω ούτε και στον Δήμαρχο. Θεωρώ ότι δεν θέλει συνεταίρο στην διαχείριση του θέματος


Δωρίδα Νέα πνοή
Αλήθεια ρε Δήμαρχε σε εκείνον τον Παγώνη μάγια του έχεις κάνει. Από τότε που συναντηθήκατε όλο συμφωνεί μαζί σου. Αν δεν ήταν και εκείνη η Μαρία που σηκώνει καμιά φορά τους τόνους -απερίσκεπτα γιατί έχεις και γι' αυτή ράμματα για την γούνα της- θα νόμιζες ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση.



Κουίζ
Ποιος δημοτικός σύμβουλος  έχει κατηγορηθεί για αρπαγή σκύλου? Και εσύ Δήμαρχε τον τίμησες .... 
Όπως λένε οι κακές γλώσσες  στα μέρη του αυτός είναι ικανός να πάρει και την καρέκλα μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.