Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Καμμένος: Με τον Βορίδη στη ΝΔ θα μπορούν να συλλαμβάνουν και τους κομμουνιστές!


Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο χώρο της Δεξιάς πιθανότατα οδηγούν στη δημιουργία ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, αφού όπως όλα δείχνουν οι διαγραφέντες της ΝΔ συσπειρώνονται.
Αυτό τουλάχιστον φάνηκε από τα λεγόμενα του ανεξάρτητου βουλευτή Πάνου Καμμένου. Μιλώντας στον Flash, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε πικραμένος με την στάση της ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τώρα που θα πάει ο κ. Βορίδης στη ΝΔ μπορούν να συλλαμβάνουν και τους κομμουνιστές και να τους βάζουν σε θαλάμους αερίων».
Ο κ. Καμμένος είπε ότι εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να εκφράσει αυτά που οι πολίτες πιστεύουν. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ζήτησε από τους πολίτες μέσω της ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο να πουν τι θα ήθελαν να περιέχει μια ιδρυτική διακήρυξη.
«Εγώ δεν έχω το ψώνιο να γίνω αρχηγός» είπε όταν ρωτήθηκε αν θα ηγηθεί. Πρόσθεσε ότι με τους 22 διαγραφέντες «που επί χρόνια είμαστε μαζί, θα κάνουμε μια προσπάθεια εκεί που συμφωνούμε να είμαστε μαζί. Αν αυτό σημάνει ότι θα είναι ένα κίνημα θα φανεί. Αύριο θα βρεθούμε όλοι μαζί θα κουβεντιάσουμε».
Ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε η κίνηση αυτή να κατέβει στις επόμενες εκλογές. «Μάκαρι να γίνουν εκλογές σύντομα» είπε χαρακτηριστικά και υπενθύμισε ότι είχε διαφωνήσει εξ' αρχής με την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Αναδημοσίευση http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.