Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Χαμός.... για ένα μπαλάκι!!!


Αναδημοσιεύουμε από το http://www.agrinioculture.gr άρθρο σχετικά με την καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας.
Μπούρδες κατά το κοινώς λεγόμενον αποδείχτηκαν τα όσα κατήγγειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας και που ακρίτως υιοθέτησαν τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ πως δήθεν σε περιπολικό - σκοτώστρα που του έφυγαν εν κινήσει οι δυο μπροστινοί τροχοί και οι αστυνομικοί γλύτωσαν από του χάρου τα δόντια… Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με ανακοίνωσή ενημερώνει πως απλά λόγω βλάβης δίπλωσε ένας τροχός. Η ζημιά κοστολογείται μόλις 120ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, που αναφέρουν ότι «σε εν κινήσει περιπολικό στο Αγρίνιο έφυγαν οι δύο μπροστινοί τροχοί», διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

• Την 18-1-2012 υπηρεσιακό όχημα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ενώ εκινείτο στο κέντρο του Αγρινίου, υπέστη βλάβη στο αριστερό εμπρόσθιο ακρόμπαρο (μπαλάκι ψαλιδιού), με αποτέλεσμα να «διπλώσει» ένας τροχός, χωρίς να αποσπαστεί από το όχημα.
• Το υπηρεσιακό όχημα επισκευάστηκε άμεσα σε συνεργείο, με συνολικό κόστος ανταλλακτικών – εργασίας το ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια πιστοποιήθηκε η καταλληλότητα του από ΚΤΕΟ και παραδόθηκε κανονικά για υπηρεσιακή χρήση».

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την προηγούμενη ανάρτησή μας σχετικά με την αναφορά της κ. Γιαννακά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλοακαρνανίας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, και συγκρίνοντάς τα μεταξύ τους, διαπιστώνουμε τεράστια απόκλιση στην περιγραφή των γεγονότων όπως αυτά συνέβησαν. 

Αυτόματα μας γεννιέται ένα ερώτημα... Είναι δυνατόν να έφυγαν οι τροχοί του περιπολικού, αυτό να έχει ανεξέλεγκτη πορεία και η ζημιά να ανέρχεται μόνο σε 120 ευρώ; Εάν όντως συνέβησε αυτό, τότε θα θέλαμε να μάθουμε ποιο είναι αυτό το συνεργείο με τις τόσο δελεαστικές τιμές!!! Ας σοβαρευτούμε όμως. Καλό είναι να μην δημιουργούνται εντυπώσεις στην πλάτη των Αστυνομικών οι οποίοι μοχθούν για την ασφάλειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.