Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δημοτικά δρώμενα

Κτήριο πυροσβεστικού κλιμακίου
Αναρτήθηκε  από τον Δήμο η με αρ. 31924/29-12-2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με θέμα "Αποδοχή πίστωσης 10.000€ μέσω ΤΠΔ για στέγαση πυροσβεστικού κλιμακίου". Το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης από τον Δήμαρχο λόγω του ότι το έργο τελειώνει και πρέπει να γίνει λογιστική τακτοποίηση εντός του έτους 2011.  Το παραπάνω ποσό αφορά δωρεά του Πανουργιά Παπαϊωάννου προς τον Δήμο για το συγκεκριμένο σκοπό. 
Θα θέλαμε πολύ να ενημερώσει ο Δήμαρχος εμάς τους δημότες, τον αριθμό της οικοδομικής άδειας βάσει της οποίας έχει γίνει η προσθήκη, τον αριθμό της μελέτης και τον προϋπολογισμό του έργου και εάν επιτρέπεται η κατασκευή δημοσίου έργου από ιδιώτη.  Θα του θυμίσω ότι παλιότερα στον Δήμο Ευπαλίου η Περιφέρεια είχε ακυρώσει αρκετές αποφάσεις βάσει των οποίων αρκετοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι εκτελούσαν διάφορα κοινωφελή έργα (πλακοστρώσεις, βρύσες, φωτισμούς κλπ)  Επί τη ευκαιρία, αποκλείεται η κατασκευή αυτή να στοίχισε μόνο 10.000€. Με 10.000€ δεν φτιάχνεις ούτε ένα γκαράζ στο Δημόσιο. Τι κρύβεται από πίσω?  

Επισκευή μηχανήματος 
Προκαλεί γέλιο σε όποιον επισκεφθεί το diavgeia του Δήμου. Τρεις αποφάσεις ανάθεσης επισκευής του ίδιου μηχανήματος  την ίδια ημερομηνία και στον ίδιο τεχνίτη (Οι αποφάσεις έχουν αριθμό πρωτοκόλλου 17793/2011, 17799/2011 και 17797/2011). Αλήθεια εκεί στον Δήμο δεν γνωρίζετε άλλη διαδικασία εκτέλεσης εκτός της απευθείας ανάθεσης.  Μπουχτίσαμε από απευθείας αναθέσεις... 

Καντίνα και στο Παραθάλασσο
Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 326/24/2011 απόφασή του καθόρισε τις θέσεις καντινών για το 2012. Στην παραπάνω απόφαση προβλέπεται η θέση στην θέση Παραθάλασσο Μοναστηρακίου. Όλοι ξέρουμε ότι το Παραθάσσο βρίσκεται στο Ευπάλιο και ο πρόεδρος και τα καταστήματα είναι αντίθετα στην εγκατάσταση καντίνας στην περιοχή.  Η κοινωνία μας είναι μικρή και όλα έχουν όνομα. Για να δούμε ποιός Μοναστηρακιώτης θα ενδιαφερθεί για την άδεια? 


Να κι ο μάγειρας!
Καιρός λοιπόν να δοθεί απάντηση στο ερώτημα του κ. Χρήστου Τριανταφύλλου "Τι να τον κάνουμε τον μάγειρα στον Δήμο". Κάντε κλικ   στην παρακάτω διεύθυνση:

http://et.diavgeia.gov.gr/f/DHMOSDORIDOS/ada/%CE%92%CE%9F%CE%9D%CE%A5%CE%A99%CE%96-%CE%A8%CE%A4%CE%A3



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.