Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ 30/11/2011


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ                                                     Λιδωρίκι, 24 Νοεμβρίου 2011
Αριθ. Πρωτ.: 16417
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλισης Δημοτικού Συμβουλίου».
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δωρίδος στο Λιδωρίκι στις 30 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30΄, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.Αναμορφώσεις Προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2011, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και ψήφιση πιστώσεων. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος)
2.Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου στο Τ.Δ. Ποτιδάνειας(Α΄ φάση)» του πρώην Δήμου Ευπαλίου με Α.Μ. 52/2010. (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιαμπέτσος Παναγιώτης)
3.Παραχώρηση για χρήση του Διδακτηρίου του κλειστού Δημοτικού Σχολείου Κροκυλείου στο Σύλλογο Κροκυλειωτών «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ». (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τσιλίκης Χρήστος)
4.Καθορισμός επιδόματος Υπαλλήλων ΟΤΑ Α΄ βαθμού εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών που εισπράχθηκαν κατά τα έτη 2009 και 2010. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τσιλίκης Χρήστος)
5.Επιστροφή διπλοτύπων είσπραξης αλλοδαπών ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τσιλίκης Χρήστος)
6.Αίτηση κ. Κλώσσα Κων/νου του Γεωργίου για διαγραφή χρεών & προσαυξήσεων από τέλη ύδρευσης ακινήτου του (στάβλου) στην Τ.Κ. Λιδωρικίου. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τσιλίκης Χρήστος)
7.Είσοδος & περιφορά – παραμονή αδέσποτων ζώων εντός οικισμού Δωρικού – 1η διαπιστωτική πράξη. (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Κοκμοτός Αθανάσιος)
8.Είσοδος & περιφορά – παραμονή αδέσποτων ζώων εντός οικισμού Λιδωρικίου – 3η διαπιστωτική πράξη. (Εισηγητής: Δημοτικός Σύμβουλος Κοκμοτός Αθανάσιος)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΖΕΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
================================================================================
      Το πρώτο θέμα μου μυρίζει την ακολουθούμενη από τον Γιώργο Καλλαντζή  οδό μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου. Ξεσκόνισε όλον τον προϋπολογισμό και προσπάθησε με αναθέσεις έως 6.900€ να μην μείνει ούτε ένα Ευρώ.  Τώρα  κάποιος άλλος "Καλαντζής"  που με την βοήθεια και κάποιων υπαλλήλων της οικονομικής υπηρεσίας  προσπαθεί τον τελευταίο μήνα να  αναμορφώσει τον προϋπολογισμό να αναθέσει τα έργα και να πληρωθούν μέχρι το τέλος του χρόνου. Είναι δυνατόν?  
Εύχομαι να διαψευστώ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ. 
        Ρε συ Θάνο όταν βλέπεις αυτά  δεν σου σηκώνεται η τρίχα.  Πως μπορείς να υπερψηφίζεις τέτοια πράγματα.
         Και συ ρε αριστερέ Τάκη που είσαι και της δουλειάς. Κατηγορούσες τον Φλέγγα ότι τάχα ήταν μαριονέτα και δεν είχε πολιτική παρρησία. Να σε χαιρόμαστε ....
         Εσύ ρε Πένυ που ήσουν υπέρ της διαφάνειας κλπ  μόλις πήρες την θέση της Προέδρου του Νομικού Προσώπου και πέφτει ο μισθός  άρχισες να τα κάνεις γαργάρα.
            Και σύ ρε αγωνιστή Τάκη που δήλωνες ότι θα ανεξαρτητοποιηθείς  και πολλά άλλα εκεί στην πλατεία της Βαθιάς.   Μούγγα....  


  Από τους άλλους φίλους από τα παλιά δεν περίμενα τίποτε διαφοραιτικό. Μαγκιά. κλανιά και κ...ς φινιστρίνι..
Το τρίτο θέμα πιστεύω θα πάει ομαλά γιατί δεν έχει σημασία ο ανάδοχος αλλά ο κατασκευαστής και όλοι ξέρουμε ποιός είναι. Μήπως υπάρχει ασυμβίβαστο επί της ουσίας και όχι στα χαρτιά με την θέση του?   

Τα υπόλοιπα θέματα, ρουτίνα και άνευ ουσίας
                                                                                                                                                                                                                                                   .

        
         ΚΟΥΙΖ


Μεγάλος πολιτικός, εκπρόσωπος της νέας γενιάς πολιτικών  τον οποίο αποδέχονται ακόμα και οι αντίπαλοί του.
Ποιός είναι?


Μην ξεγελιέστε δεν είναι τόσο εύκολο. Περιμένω τις απαντήσεις και τα σχόλιά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.